Sidor

lördag 12 november 2011

Börjar bli hingst..

Hej! Igår när vi var i stallet så satte vi Shakira framför vagn första gången! Ja ledde runt henne och hon va superduktig! Mamma gick breve med Yster och när vi trava så fick han spel och skulle sparka bakut och bocka och hålla på, han börjar ju bli hingst.. Annars är han lika underbar, vill mysa och bli pussad på och han älskar när man ryktar honom på gången!

Idag satte vi Shakira framför vagnen igen och ja börja med att tömköra henne och sen satte ja mig på kanten och efter ett tag satt ja helt i kärran! Hon va så duktig! Gjorde inga dumheter och hon ville verkligen arbeta och hon va superfin i traven! Yster va snällare idag och ville inte sparka bakut som igår, busfrö..! De ser mycke lovande ut för mina älsklingar!!

I december mellan 1-15 så hämtar ja en liten deguflicka, Midgårds Cornelia. En vittecknad hona som ska bo med Lillan och Bambi! Har br a kontakt med uppfödaren och de är ett stor plus tycker ja! Hon är jättetrevlig och detta känns verkligen jättebra! Ja längtar såå!
På måndag eller senast tisdag hämtar ja en till voljär. Ska vara fixa skjuts till Uppsala men de orkar sig nog! Tjejerna kommer fö bo i den nya voljären eftersom den är liiite större än den andra och tjejerna blir ju snart tre! *lyckliga jag*

Gerbilerna va som galna idag och skulle springa runt på en och ingen av dom ville sitta stilla länge! Men de är bra att dom har energi!
Städade alla burarna idag, 6 st och de blir många påsar! Men de blev jättebra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar