Sidor

söndag 16 oktober 2011

Stolt mamma!

Hej! Jag måste börja med att säga att ja är ägare till dom mest underbaraste djuren på planeten!

Idag provade vi Ysters nya reflextäcke och han va såå söt i de! Passade perfekt, dock lite tajt över magen;) bilder kommer förhoppningsvis upp imorn! Idag lyckades vi även få ut Shakira så vi överröste henne med beröm! Hon har ju vart så skygg efter att dom blev jagade av dom andra hästarna.. Men de verkar vända! Träning träning träning är de som gäller och de är precis va vi gör. Om inte allt för länge kommer vår veterinär och kollar på Yster så allt är bra då hans framben är liiiite "snea", inget han lite av som tur är!
Ja och mamma va ute på en kvällspromenad med Shakira och Yster, de va riktigt mysigt!
Läste på ifokus om en tjej som gör armband av tagel så ja ska skicka lite tagel från Yster så får hon göra ett riktigt snyggt armband! Bilder kommer när ja fått hem armbandet!

Choppen verkar va lite dålig i magen så nu får han bara hö och färska grönsaker. Annars mår lillen bra och skuttar som vanligt, pigg och glad!

Darwin va lite galen idag när Edwin fick sin pellets då de endast är Edwin som ska ha eftersom han fortfarande växer och då har ja alltid Darwin utanför buren medan Edwin käkar och de brukar normalt gå bra men idag fick han spel och skulle promt in i buren! De gick bra tillslut då han lugna ner sig, min lilla galning!

Ja älskar mina djur så himla mycket och ja vet inte va ja hade gjort utan dom! Stoltaste mamman på jorden är ja!

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar